Szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Vásárlási információk

Ön megrendelésének elküldésével a Finis Hungary Kft. vásárlója lesz.
FINIS Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., mint Szolgáltató, Eladó adatai:
 

Teljes cégnév:

FINIS HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely:

2090 Remeteszőlös,
Cinke u. 2.

 

 

Adószám:

23315381-2-13

Bank:

OTP Bank 11701011-20001780

Bejegyezte:

Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Cégjegyzékszám:

13-09-146383

Ügyvezető:

Magyarovits Marianna

 

 

Telefon:

+36-70-547-6185
+36-30-251-1052

Fax:

+36-1-489-3139

E-mail:

 info@finishungary.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Web:

http://www.finishungary.hu


Vevő: a webáruházban regisztrált, megrendelést leadott magánszemély vagy vállalkozás.

A szerződés tárgya vásárláskor:

A Finis Hungary Kft. által működtetett internetes webáruházban található bizonyos mennyiségű sport árucikk. Az áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásban olvashatók. Arra törekszünk, hogy a legtöbb, és legpontosabb információkkal lássuk el Önöket, de  azok esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Az árucikkek megnevezései mellett található fotók illusztrációk, a termékek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

Rendelési információk:

A Finis Hungary Kft. webáruházában történő vásárlás regisztrációhoz kötött. Vásárolni kizárólag az elektronikus regisztrációs lap kitöltése után, a szükséges adatok megadásával lehetséges. A Vásárló internetes megrendeléséről azonnali megerősítő e-mail üzenetet kap. A megrendelések feldolgozása munkanapokon legfeljebb 48 órán belül megtörténik.  Az áru postára adása után a rendelés teljesítettnek minősül, melyről szintén tájékoztatjuk Megrendelőinket.

Adatkezelési információk:

A Finis Hungary Kft. a megszerzett személyes információkat harmadik fél részére nem adja ki, azokat bizalmasan kezeli.

Vételár:

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, tartalmazza az általános forgalmi adót.

Fizetési feltételek:

 

  • Megrendelőink utánvéttel, készpénzben fizethetik ki termékeinket a postai alkalmazottnak Magyarországon.
  • Lehetséges még a banki átutalással történő fizetés. Ebben az esetben az Eladó e-mail-ben értesíti a vevőt a termék postaköltséggel növelt áráról, a postaköltség az aktuális postai díjszabás alapján kerül kiszámításra. A termék postai feladása a vételár bankszámlára történő beérkezése után 24 órán belül megtörténik (munkanapokon).
  • Személyes átvétel esetén e-mail-ben vagy telefonon egyeztetett időpontban és helyen van lehetőség a megrendelt termék kifizetésére és átvételére, Budapesten belül.

 


Szállítási feltételek, határidők:

Amennyiben a termék iroda és raktárunkban elérhető, a Finis Hungary Kft. a megrendeléseket 2-5 munkanapon belül kiszállíttatja. Ha az áru beszerzés miatt nem szállítható a megjelölt időn belül, arról a Vevőt a megrendelést követő 2. munkanapon, maximum 48 órán belül értesítjük, és a termék várható kézhez vételéről egyeztetünk vele. Amennyiben a Vásárló úgy dönt, ilyen esetben megrendelését kérésére töröljük.

Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.
 

Esetleges szállítási késedelem esetén a Finis Hungary Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.
 

Termékgarancia:

Az eladó az általa eladott árukra a törvényben előírt legalább 1 év garanciát vállal. Az egy évet meghaladó garanciális időszak az adott terméken külön megjelölésre kerülnek.

Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy 15 napon belül meghibásodik, azt a Finis Hungary Kft. térítésmentesen kicseréli. Az árucikk visszajuttatása a Finis Hungary Kft. székhelyére a Vásárló feladata és költsége.

Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.

Olyan árucikknél, ahol a csere előtt - a hibás működés vagy a minőségi kifogás egyértelmű megállapítására - előzetes bevizsgálás szükséges, a Finis Hungary Kft. vizsgálatra átveszi és továbbküldi a terméket a szakszerviz felé. A vitatott árucikk visszajuttatása a Finis Hungary Kft. székhelyére a Vásárló feladata és költsége.
 

A vásárlástól való elállás joga: (17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet)

A Vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti.

Olyan egyedi termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a Megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga. 

A Vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.

Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.

Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, illetve megtagadhatja az áru visszavásárlását.

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép állapotban van. Ellenkező esetben a vételár csökkentett értéke kerül visszafizetésre.
 

Törvényi szabályozás:

A Finis Hungary Kft. kijelenti, hogy az áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi. (T/5141. számú törvényjavaslat.)
 

Garancia:

Termékeink egy részét a Finis Europe-tól szerezzük be, így Ők biztosítják Önnek a részletes felhasználói kézikönyvet és a Finis Hungary Kft. annak magyar nyelvi fordítását. Szerviz hálózattal nem rendelkezünk. A Finis Hungary Kft. termékeket magunk importáljuk, és ezen árucikkek garanciaügyeit magunk intézzük. 
Minden magyarországi vásárlásról ÁFÁ-s számlát állítunk ki.

A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség állásfoglalásai:

A jótállás keretében az eladó arra vállal kötelezettséget, hogy a jogszabályban vagy az általa meghatározott idő alatt a termék hibátlanul fog működni. Csak akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítani tudja, hogy a Vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve a termék valamilyen külső behatás következtében romlott el.
 

A termék cseréje:

Ha a termék a vásárlásától számított 3 napon belül meghibásodott, a Vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélni. Ha cserére nincs lehetőség, a Vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vételár különbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni. Ezt a fogyasztó dönti el.

A 3 napos cseregarancia nem a termék azonnali cseréjét jelenti, hanem a termék javítás nélküli cseréjét.

Egyes esetekben nem dönthető el azonnal egyértelműen, hogy a termék valóban hibás, vagy sem. Ezekben az esetekben a cseréhez a szakszerviz szakvéleményére van szükség, így jegyzőkönyv ellenében a termék átvételre kerül. Amennyiben a készülék valóban hibás, abban az esetben nem megjavításra kerül, hanem egy új készüléket biztosítunk helyette.

FINIS Hungary Kft.

Szállítási információk   Szerzõdési feltételek   Adatvédelmi elvek   Oldaltérkép
F I N I S Hungary webáruház © 2019