Rólunk

A FINIS-t John Mix és Pablo Morales olimpiai aranyérmes úszó közösen alapította 1993-ban. Pablo Morales a világ egyik legjobb pillangóúszója, az ő hatására fejlesztettük ki a Monofin-t. Innen ered alapvető tradíciónk – törekvésünk arra, hogy magas színvonalú, kreatív technikai termékekkel lássuk el az úszóvilágot. Számos edzővel és úszóval működtünk együtt az elmúlt évek alatt annak érdekében, hogy az edzéseket és a versenyzők teljesítményét optimalizáló eszközöket fejleszthessünk ki. Ebből a munkából született meg a FINIS, amely ma világszintű vezető a technikai úszó felszerelések terén. Támogatott versenyzőink: Jazon Lezak és Jason Dunford. Termékeinket jelenleg több mint 60 országban lehet megvásárolni, melyeket nem csak úszók, hanem élvonalbeli triatlonosok is használnak.

Küldetésünk

Fő célunk további kihívásokat támasztani az úszósport eredményeivel szemben, az úszást magasabb szintre emelni.
Termékeink célja:

  • innovativitás - a legújabb technológiákkal
  • a vizes lét kényelmének, élvezetének fokozása
  • az úszás minőségének javítása

Nevünk

A FINIS latin szó, jelentése: „vége”, „cél”. A szónak szimbolikus jelentése van cégünk életében, hiszen tartalmazza a „fin” szót, első termékünk, a Monofin uszony nevét, ugyanakkor a FINIS – „cél” szó megfelelően kifejezi azt is, hogy mi úszók, miért köteleztük el magunkat a szigorú edzéstervek mellett. Folyamatosan keressük a fejlődés lehetőségét.

A FINIS teljes szívvel elkötelezett az innovatív úszó eszközök fejlesztésében és feltalálásában.

FINIS Hungary Kft.

A FINIS Hungary Kft.-t Botos Zoltán és Magyarovits Zoltán alapította, abból a célból, hogy az amerikai fejlesztésű, magas színvonalú úszóeszközök a magyar úszók számára is elérhetőek legyenek.

Szállítási információk   Szerzõdési feltételek   Adatvédelmi elvek   Oldaltérkép
F I N I S Hungary webáruház © 2019